Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Τοπική εικόνα εξωφύλλου
Τοπική εικόνα εξωφύλλου
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD
Κατά: Ludlum, Robert, 1927-2001 [Συγγραφέας]

Η βεντέτα του Λαζάρου/ Robert Ludlum & Patrick Larkin; μετάφραση Σαμάνθα Κωνσταντέα.

Συντελεστής(ές): Larkin, Patrick 1927-2001 [Συγγραφέας] | Κωνσταντέα, Σαμάνθα [Μεταφραστής]
Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Original language: Αγγλικά Εκδότης: Αθήνα: Bell, 2007Περιγραφή: 477 σ. ; 21 εκΘέμα(τα): Αμερικανικό μυθιστόρημαΤαξινόμηση DDC: 813 Άλλη ταξινόμηση: ΞΛ
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
Βαθμολόγηση
    Μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Συλλογή Ταξιθετικός αριθμός Προσδιοριμένα υλικά Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Barcode
Books Books Βιβλιοθήκη Αμφιάλης Κύρια Συλλογή 813 LUD (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) Διαθέσιμο ΠΑ14332

Τίτλος πρωτοτύπου: The Lazarus Vendetta.

Το Κίνημα Λάζαρος, μια από τις πιο δυναμικές οργανώσεις στο χώρο της οικολογίας και των «αντιτεχνολογικών» κινήσεων, προβληματίζει όλο και περισσότερο τις μυστικές υπηρεσίες όλου του κόσμου. Με ένα μυστηριώδη ηγέτη που κανείς δεν έχει δει ποτέ και είναι γνωστός απλώς ως Λάζαρος, αυτή η πανίσχυρη ομάδα πιστεύεται ότι ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό χτύπημα. Όταν μια επίθεση αγνώστων σ' ένα ερευνητικό κέντρο νανοτεχνολογίας, την ώρα που απ' έξω πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων από ένα σύννεφο νανοσυσκευών που απελευθερώθηκαν τυχαία, δημιουργείται σάλος. Κάποιοι απαιτούν την άμεση διακοπή των ερευνών. Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται ο Λάζαρος. . . Ο αντισυνταγματάρχης Τζον Σμιθ καλείται από τη "Μυστική Ομάδα Ένα" για να εξακριβώσει την αλήθεια σχετικά με την αμφιλεγόμενη οργάνωση - μια αποστολή που κανείς ως τώρα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει. Αλλά καθώς ο Σμιθ αρχίζει να ερευνά την περίπλοκη αυτή υπόθεση, διαπιστώνει σύντομα ότι το Κίνημα Λάζαρος είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Κι ένα φονικό σχέδιο που απειλεί δισεκατομμύρια ψυχές βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.

για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.

Κάντε κλικ σε μία εικόνα για να τη δείτε στον προβολέα εικόνων

Τοπική εικόνα εξωφύλλου