Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Τοπική εικόνα εξωφύλλου
Τοπική εικόνα εξωφύλλου
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD
Κατά: Τζόνσον, Πολ [Συγγραφέας]

Φτιάχνω το δικό μου βιβλίο : Πρακτικός οδηγός της τέχνης του βιβλίου για ν' αγαπήσει το παιδί την ανάγνωση / Πολ Τζόνσον.

Συντελεστής(ές): Σκαρβέλη, Γιάννα [Μεταφραστής]
Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Original language: Αγγλικά Εκδότης: Αθήνα: Οδυσσέας, 1997Περιγραφή: 124 σISBN: 9602102713Ταξινόμηση DDC: 002
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
Βαθμολόγηση
    Μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Συλλογή Ταξιθετικός αριθμός Προσδιοριμένα υλικά Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Barcode
Books Books Βιβλιοθήκη Αμφιάλης Παιδική / Εφηβική Συλλογή 002 ΤΖΟ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) Διαθέσιμο ΠΑ8641

Ο Πολ Τζόνσον αγάπησε με πάθος τα βιβλία. Κι αυτή την αγάπη θέλησε να τη μοιραστεί με τα παιδιά. Γι' αυτό από το 1984 επισκέπτεται τα σχολεία της Αγγλίας και διδάσκει την τέχνη του βιβλίου. Με το "Φτιάχνω το δικό μου βιβλίο" θέλει να μεταδώσει και σε άλλους την πολύτιμη εμπειρία του. Με πρακτικά παραδείγματα από την πολύχρονη διδασκαλία του μας ανοίγει την πόρτα στον απέραντο κόσμο της βιβλιοτεχνίας. Έτσι μας παρουσιάζει βιβλία φυσαρμόνικα, βιβλία κατασκευασμένα από ένα μόνο φύλλο χαρτιού, βιβλία φτιαγμένα με παραδοσιακό ή πειραματικό τρόπο, βιβλία ατομικά ή ομαδικά, βιβλία που έγιναν με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή. Και μη φανταστείτε ότι για να φτιάξουμε ένα βιβλίο χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός. Για πολλά από τα βιβλία που περιγράφονται απαιτείται μόνο χαρτί και ψαλίδι. Και απαραιτήτως η επιθυμία μέσα από το "παιχνίδι της βιβλιοτεχνίας" να εκφραστούμε και να επικοινωνήσουμε με τους άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.

για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.

Κάντε κλικ σε μία εικόνα για να τη δείτε στον προβολέα εικόνων

Τοπική εικόνα εξωφύλλου