Βιβλιοθήκη - Ηλεκτρονικός Κατάλογος

Τοπική εικόνα εξωφύλλου
Τοπική εικόνα εξωφύλλου
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD
Κατά: Le Carré, John, 1931-2020 [Συγγραφέας]

Ένας τέλειος κατάσκοπος / John Le Carre ; μεταφραστής Κώστας Μπαρμπής

Συντελεστής(ές): Μπαρμπής, Κώστας [Μεταφραστής]
Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ) Original language: Αγγλικά Εκδότης: Αθήνα: Bell, 1986Περιγραφή: 665σ. ; 19 εκΘέμα(τα): Αγγλικό μυθιστόρημαΕίδος/Μορφή: Ιστορίες κατασκοπείας Ταξινόμηση DDC: 823
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
Βαθμολόγηση
    Μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Συλλογή Ταξιθετικός αριθμός Προσδιοριμένα υλικά Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Barcode
Books Books Βιβλιοθήκη Αμφιάλης Κύρια Συλλογή 823 CAR (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) Διαθέσιμο ΠΑ10407

Τίτλος πρωτοτύπου:" A perfect Spy"

Όταν ο Μάγκνους Πιμ εξαφανίζεται, πάρα πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να τον αναζητούν. Γιατί ο Μάγκνους, εκτός από διπλωμάτης καριέρας, σύζυγος και αφοσιωμένος πατέρας, είναι επίσης πράκτορας του Βρετανικού Στέμματος. Και τα μυστικά που γνωρίζει δεν πρέπει να πέσουν σε εχθρικά χέρια... Στην πορεία, όμως, αποκαλύπτεται πως τίποτε στη ζωή του Μάγκνους δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Δυναστευμένος από την εικόνα ενός πατέρα που υπήρξε μάστορας στην τέχνη της εξαπάτησης και της προδοσίας, ο Μάγκνους έχει χτίσει ολόκληρη την ύπαρξή του πάνω σε μυστικά και ψέματα. Ποιος είναι πραγματικά; Για ποιον δουλεύει; Ποιος τον εκπαίδευσε; Καθώς η αλήθεια έρχεται σιγά σιγά στο φως, αρχίζει να ξετυλίγεται το νήμα της ζωής ενός ανθρώπου που στους πολέμους που κληρονόμησε χρησιμοποίησε τα μόνα όπλα που ήξερε -κι έτσι έγινε ένας τέλειος κατάσκοπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.

για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.

Κάντε κλικ σε μία εικόνα για να τη δείτε στον προβολέα εικόνων

Τοπική εικόνα εξωφύλλου